קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   
ארוחות שטח
בישול בשטח אינו המצאה של הזמן האחרון. משחר הימים בני האדם בישלו בטבע.
הרצון לצאת לחיק הטבע ולהתנתק מהמטבח המודרני ביחד עם חווית בישול השטח המיוחדת, יוצרים עבור הסועד חווית טעמים וניחוחות נדירה. לרובינו אלו הטעמים שמתחברים הכי טוב מכולם.
הטעם המעושן של הבשר בשילוב הטעמים הבסיסיים שלו, ללא תיבלון מיוחד אלא רק בשימוש
במדורה גלויה מעצי אלון מובחרים, עושים את כל ההבדל. הלחם אשר עושים בטאבון נייד לאירועים לאחר לישה ביד מעל עצי מדורה וגחלים לוחשות הוא הטעים ביותר.
קייטרינג בשטחברחבי העולם הבישול מנסה לחזור למקור ולגלות את טעמיו מחדש, לאחר שנים של שימוש בחומרים וכלי בישול תעשייתיים, מתוך הבנה כי הבסיס הפשוט הוא הטוב והנכון ביותר.
 
אחד האירועים האהובים עלינו ביותר היא ארוחת הכריכים- שם פשוט לארוחה בלתי נשכחת אשר תשאיר לכם טעמים של עוד.
 
הארוחה לקוחה מתוך סיור שערכנו באזור פרסקטי, רמה גבוהה מעל אזור רומא באיטליה אשר במרכזה ישנו אגם והרים סביבו, מצידי הדרכים ישנם דוכנים משפחתיים אשר קיימים מאות בשנים ועוברים מדור לדור. הם מציעים כריכים בהכנה במקום כאשר הלחם נאפה מתוך טאבון אבנים על גחלים לוחשות לצד גוש בשר בצלייה איטית מעל עצי אלון.
כאשר אתה מגיע להכנת הכריך מוציאים בעלי הדוכן את החמוצים הביתיים שלהם והרטבים הסודיים אשר עוברים במשפחה במשך דורות.
כל החוויה הנ"ל השאירה עלינו רושם בלתי נישכח אשר אנו מנסים להעביר לכם בתפריט זה.
 
בישול כריכים בשטח:
 
שלושה סוגי בשר הכנה במקום בצלייה על אש גלויה לבחירתכם (ניתן לבחור מספר אפשריות כמובן):
*חזה הודו שלם בתבלון קריאולי (קייג'ין) צלוי מעל אש גלויה.
*נתח סינטה שלם בפלפל שחור גרוס צלוי על גחלים לוחשות בצלייה איטית.
*עוף שלם במילוי לימון קבור בגחלים בסגנון בדואי.
 
תוספות:
*חמוצים הכנה ביתית-כרוב,מלפפון,פלפלים,בצל
*חסה
*עגבניות
*בצל סגול
*גבינת אמנטל
*גבינת גאודה מעושנת
*גבינת גאודה כמון
*חצילים קלויים
*אננס
*ביצת עין
 
רטבים:
*חרדל דיזו'ן,חרדל גרגירים,חרדל אמריקאי.
*מיונז
*קטשופ
*רוטב ברביקיו היקורי
*אלף האיים
*רוטב פלפלי הבנרו חריפים-הרוטב החריף ביותר בעולם.
*מיונז פיקנטי
 
לחמים:
*פיתות בהכנה במקום מעל טאבון
*לחמים באפייה חלקית מעל תנור אבן
*לחמניות גבטה
כתבות נוספות בתחום ארוחות שטח:
קייטרינג בשטח
קייטרינג על האש

לפרטים נוספים על קייטרינג בשטח, אנא התקשרו אלינו לטלפון באתר או שתשאירו את פרטיכם בדף צור הקשר ונחזור אליכם מידית.
 

המאמרים הפופולארים

קייטרינג במרכז, אוכל מוכן במרכז, מזון לאירועים, אסאדו

article thumbnailקייטרינג במרכז אזור המרכז הוא האזור המפותח ביותר בארץ, יש בו את צפיפות האוכלוסין הדגולה ביותר ולכן אין פלא שמספר המסעדות במרכז עולה בהרבה על זה של שאר אזורי המדינה. בגלל המגוון הרב רגילים אנשי המרכז ליהנות מאפשרויות...
להמשך המאמר

איך לבחור קייטרינג, כיצד לבחור חברת קייטרינג

article thumbnailאיך לבחור קייטרינג קייטרינג משובח הוא כזה שאתם ואורחיכם תרגישו שבעים ושמחים, כשמוגש לכם אוכל טעים מעשה ידי שף, ובנוסף- השירות מוערך. איך לבחור קייטרינג כזה, שיתאים גם לגובה העלות שאתם מקציבים לעצמכם?
להמשך המאמר

בופה קייטרינג, קיטרינג עם בופה, קייטרינג בהגשת בופה

article thumbnailמגוון המאכלים בבופה קייטרינג עולם הקיטרינג טומן בחובו שני סוגי הגשה. הגשה אישית לשולחן, לכל סועד, ובופה שזו צורת הגשה שונה שבה כל אדם מגיע למגוון העמדות עם המטעמים ובוחר את העולה על נפשו.
להמשך המאמר

קייטרינג מתחתנים, קייטרינג למתחתנים, חברת קייטרינג מתחתנים

article thumbnailקייטרינג מתחתנים לכל זוג שמתחתן יש אג'נדה של הפקת האירוע שלו. יש מי שרוצה לחגוג באופן אינטימי עם כל המשפחה ובגן אירועים קטן או בבית, ויש מי שרוצה להזמין את כל המכרים מתקופת הגנון ועד אחרי מלחמת לבנון. כך או כך, עולה הצורך...
להמשך המאמר

דוכני מזון בחתונה, איך לבחור קייטרינג לאירוע, הקמת דוכני אוכל בקבלת פנים

article thumbnailדוכני מזון בחתונה כמעט בכל חתונה ניתן להתקל באותם דוכנים בכניסה, עם אותו אוכל שאינו משתנה או מתחדש מאולם לאולם ושקהל המוזמנים כבר מכיר.
להמשך המאמר

   

צור קשר

* שם
*מייל
טלפון
*נייד

מגורים

* מיקום
* אירוע
* תאריך


* אורחים

מתכונים מומלצים

סלט קולסלואו

חומרים:1 כרוב לבן4 גזרים1 בצל לבן3 כפות מיונזמלח/פלפל
להמשך המתכון...

סלט אבוקדו

חומרים: 4  אבוקדו רכים 2 שיני שום קצוצות ½ פלפל חריף קצוץ ½ בצל סגול צרור כוסברה מיץ משני לימונים 2 כפות שמן זית מלח/פלפל
להמשך המתכון...

פסטה צלפים זיתים ועגבניות

 חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות1 גזר טחון½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף  רסק עגבניות1 כפית מלח1 כפית סוכר½ כפית פלפל לבןצרור בזיליקום קצוץ ללא גבעוליםכף אורגנו מיובש1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

פסטה דגים ופומודורו

חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות 1 גזר טחון ½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף רסק עגבניות 1 כפית מלח 1 כפית סוכר ½ כפית פלפל לבן צרור בזיליקום קצוץ ללא גבעולים כף אורגנו מיובש 1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...